Kreative aktiviteter giver mening

af aug, 2021

håb i psykiatrien kreating psykiatrisk center glostrup i brøndby 804
håb i psykiatrien kreating psykiatrisk center glostrup i brøndby 804
håb i psykiatrien kreating psykiatrisk center glostrup i brøndby 804
håb i psykiatrien kreating psykiatrisk center glostrup i brøndby 804

Psykiatrisk Center Glostrup i Brøndby, afsnit 804

Patientudtalelser:

” Det er meget fedt. Jeg vil sige, det giver enormt meget mening at se noget, man selv har lavet. Jeg kan ikke sætte ord på, hvad det giver mig at male. Det føles bare godt. Jeg får en ide, jeg visualisere en ide. Det dejligt med vandbaseret maling der dækker. ”
A: “Det er rart at have noget, man kan lykkedes med, når man ikke synes, man lykkes med ret meget andet. Det kan godt være, det ikke blive pænt, men der kommer noget, man kan se som en succes. Det er fedt, der er forskellige muligheder, så man kan få lov til at prøve det, man har lyst til. Jeg er ikke så god til småtteri, derfor er det fedt med noget, hvor man ikke skal være så detajle skarp. Jeg har brugt garnet, akrylmaling, jeg har brugt perlerne også har jeg lavet blomster. Jeg har brugt en ret stor del af de krea ting, vi har fået.”