Bestyrelse

Vi lytter til dig

Nedenfor kan du se Håb i Psykiatriens bestyrelse og faglige konsulenter.

Bestyrelsesmedlemmerne arbejder ulønnet og bidrager med en bred vifte af kompetencer. Forperson, Lotte Frost Jørgensen, stiftede foreningen Håb i Psykiatrien i 2018. 

Bestyrelsesmedlemmer

Lotte Frost

Lotte Frost Jørgensen

Forperson i foreningen

Fuldtidsfrivillig i foreningen
Ledelseserfaring offentlig og privat

Vi kan gøre det markant bedre for de psykiatriske patienter i Danmark, og jeg føler et behov for at handle nu til patienternes direkte fordel. Derfor har jeg taget initiativet til Håb i Psykiatrien og arbejder passioneret for at gøre en forskel nu og her – og vise hvor lidt der skal til for at få lys og håb frem og ind til de, som kan bruge dette til at bringe sig selv videre.

Mogens Seider

Mogens Seider

Bestyrelsesmedlem

Formand for Dansk selskab for psykosocial rehabilitering

Jeg tror på, at meningsfyldte fællesskaber har en kolossal betydning for alle, også for mennesker med psykiske lidelser, naturligvis. Ensomhed og isolation er ikke godt for nogen, slet ikke for mennesker, der kæmper for livskvaliteten. Jeg har på sidelinjen fulgt ” Håb i Psykiatrien ” og har respekt samt anerkendelse for den energi, der er i organisationen. MotionsCaféerne, der vokser op i lokale miljøer er en stærk fornyelse i arenaen. Jeg vil gerne sammen med medarbejdere og deltagere gerne bruge mine erfaringer og viden til at skabe udvikling.

Christian

Christian Borgbo

Bestyrelsesmedlem 

Financial & Business Controller

Håb i Psykiatriens arbejde skaber øjeblikke af glæde og håb for patienter med psykiske sygdomme. Glæden og håbet kan betyde fundamentale og varige forbedringer for det enkelte menneske, som er ramt af psykisk sygdom. Jeg ønsker, sammen med medarbejderne i foreningen og den øvrige bestyrelse, at bidrage til dette arbejde med de kompetencer og kvalifikationer, som jeg kan bringe i spil.

Birthe

Birthe Thomsen

Bestyrelsesmedlem

Senior Strategy Lead, Ramskov

Jeg støtter fuldt ud ’Håb i Psykiatriens’ fantastiske arbejde med at tilbyde konkrete aktiviteter og oplevelser og derigennem give glæde og håb til psykiatriske patienter – der er brug for det. Jeg ønsker at bidrage til at videreudvikle rammerne for endnu flere oplevelser og medmenneskeligt samvær med afsæt i min faglighed og mine personlige erfaringer.

Faglige konsulenter 

Henriette la Cour

Henriette la Cour

Juridisk rådgiver

Advokat hos Nyborg Rørdam, Advokatfirma

Jeg er glad for at kunne støtte ’Håb i Psykiatrien’ som er et rigtigt godt og meget nødvendigt initiativ. Jeg tror på, at især foreningens fokus på det sociale samvær og fysisk aktivitet i form af fællesskab bl.a. i og omkring motions cafeen fremmer mental sundhed. Helt generelt mener jeg, at et sundt liv med bevægelse og fællesskab skaber en større livsglæde, som igen en vigtig brik for en effektiv helbredelsesproces.