Vi giver den fuld gas

Projektkoordinator til at skabe mere håb i psykiatrien i Jylland

Har du erfaring fra psykiatrien, er du uddannet træner og klar på systematisk projektkoordinering?
Og kan du arbejde selvstændigt og dække hele Jylland?

Du kan blive en del af en handlekraftig forening indenfor det psykiatriske felt, hvor vi viser, hvordan der kan skabes mere håb og glæde gennem fællesskab og aktiviteter i psykiatrien.

Om Håb i Psykiatrien
Vi arbejder med en progressiv, handlingsorienteret, sagligt afprøvende tilgang og nysgerrighed. Vi aflæser behov blandt patienterne i psykiatrien og får samlet de nødvendige kræfter og interessenter til et positivt samarbejde. Vores aktiviteter afprøver nye veje for patienters personlige recovery i en løbende samskabelse med målgruppen. Vi arbejder professionelt og effektivt for at nå flest muligt og skabe mest muligt håb til flest mulige.
Håb i Psykiatrien er en landsdækkende almennyttig forening med base i et kontorfællesskab på Nørrebro, København, og består udover en arbejdende bestyrelsesformand også af tre akademiske medarbejdere, en frivillig bestyrelse, trænere og knapt hundrede frivillige over hele landet.

Foreningen er i vækst, og vi har nu brug for at udvide teamet med en medarbejder, som kan videreføre og udbygge vores kontakter og indsatser i Jylland, med særlig fokus på motion og frivillighed.

Hvad indeholder jobbet?
Stillingen er en blækspruttemedarbejder, som fra sin hjemmearbejdsplads i Midtjylland får en central rolle i at udvide vores aktiviteter i Jylland.

Du kommer helt sikkert til at bidrage til:
Frivilligkoordinering
Træning i kommende MotionsCaféer i Jylland for mennesker med svær psykisk lidelse
Kommunikation og relationer til regionspsykiatrien i Jylland
Div. administrative opgaver for foreningen
Kaste idéer op til indsatser, kommunikation eller problemløsning
Registrering af alt i Excel, holde styr på mange bolde og kvitteringer, læse korrektur og grine af vores skøre idéer

Minimumskrav til ansøger:
Relevant kandidatgrad
Du har erfaring fra regionspsykiatrien gennem arbejde eller praktik
Uddannet træner og en smittende motionsglæde med hop, burpees og squats
Erfaring med opsøgende arbejde og at gøre din indflydelse gældende
Trives med at arbejde struktureret indenfor fastlagte processer
Trives både med hjemmearbejde og at være på farten
Du har kørekort, egen bil og bor i Midtjylland
Stærke samarbejdsevner – også over Teams
Du er læreivrig og målsat på at gøre en forskel for patienter i psykiatrien

Vi kan tilbyde?
Et job fuld at fart, læring og mening, hvor du er en del af et lille team, som er passionerede for at gøre en forskel. Du vil opleve en leder og organisation med stor handlekraft, energi og mod på at gå nye veje.
Du får en helt central rolle i at udbygge Håb i Psykiatriens arbejde i Jylland, og derfor får du kontakt og relation til både frivillige og psykiatriske afsnit i Jylland.

Stillingen er en fuldtidsansættelse på funktionærvilkår med reference til foreningens forperson, Lotte Frost Jørgensen. Ansættelse per 1. september 2024.

Interesseret?

Læs mere om foreningen på www.haabipsykiatrien.dk hvor du finder en lille videofilm om os, og besøg vores Facebook, Instagram og LinkedIn sider ”Håb i Psykiatrien”. Alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, kønsidentitet, seksualitet, alder og lign. opfordres til at søge.