Inspirationsbog - et hav af muligheder

Denne første udgave af vores inspirationsbog er kommet i stand baseret på tilbagemeldinger på nogle af de mest givende aktiviteter. Aktiviteter, som vi har været med til at støtte, eller som har inspireret os ad andre veje. Vi har gjort os umage med at beskrive de aktiviteter, som I har haft erfaring med, og håber I kan lide resultatet.

Vi håber, at du vil dykke ned i de forskellige ideer og få inspiration til både nye og velkendte aktiviteter – men også til nye samtaler – undren, grin og smil.

Det er vores ønske, at inspirationsbogen er levende på de psykiatriske afsnit så både patienter og pårørende kan være med til at bidrage med nye ideer til fællesskabende aktiviteter.

Vi skylder Oak Foundation Denmark en hjertelig tak for den donation, som over de sidste par år har givet os mulighed for at støtte over 200 aktiviteter rundt omkring i Danmark, holde netværksmøde og nu pga. Covid-19, udgive denne bog.

Bestil gerne flere bøger eller kom med forslag til andet nyttigt inspirationsmateriale, som vil kunne øget antal og udbud af aktiviteter. Bøger kan bestilles via info@haabipsykiatrien.dk. Bogen koster 220 kr. og 300 kr. inkl. forsendelse. Hvis større antal eller særlig årsag kan vi forhandle en lavere pris.

hæfteforside