Arv og sponsorater

Håb i psykiatrien R4 Sankt Hans thermodragter

Indsamling

Støt ved at starte din egen indsamling – for eksempel i anledning af en fødselsdag, i din virksomhed, i forbindelse med en event eller bare fordi, du har lyst. Tryk på knappen, for at læse mere.

håb i psykiatrien strik Hillerød

Bliv sponsor

Du kan vælge at være anonym eller officiel sponsor og donere et større beløb, oplevelser eller noget helt andet, der kan være til glæde for patienter i psykiatrien. Kontakt os på info@haabipsykiatrien.dk. eller mobil 60224061, så vi sammen kan finde den løsning, der passer bedst.

Lysshow

Sådan gør du

Vi har indgået et samarbejde med Dokument 24. Samarbejdet betyder, at vi kan tilbyde alle at oprette gratis testamente, når noget eller hele arven går til os. Det er nemt og enkelt at oprette et testamente hos Dokument 24. Oprettelsen sker online ved at svare på en række spørgsmål. Når spørgsmålene er besvaret, vil du straks få tilsendt et færdigt testamente, der er skræddersyet til dig.

bålsted

Støt med arv

Vidste du, at du kan støtte os gennem donation af arv? Du har mulighed for at oprette et testamente, hvori du donerer noget eller hele din arv til Håb i Psykiatrien. Dit testamente vil være gratis at oprette hos virksomheden Dokument 24, når du skriver os ind som modtager af arv.Vi håber, at du vil støtte os ved at skrive os ind i dit testamente. På forhånd mange tak for din støtte.

MotionsCafe Amager Strandpark Håb i Psykiatrien