Vi giver den fuld gas

Bliv en del af et helt særligt motionsfællesskab

Vi søger træner til MotionsCafé i Gladsaxe, hvor vi laver fitness, løber, laver boldspil og cirkeltræning

Foreningen Håb i Psykiatrien afholder MotionsCafé for mennesker med psykisk lidelse. I MotionsCaféen løfter vi vægte i fitnesscenter, går ture, løber, laver gymnastik og boldspil, snakker om let og dybt og inspirerer hinanden med håb og glæde. 

Dét, det handler om i MotionsCaféen, er at skabe små helt normale fællesskaber for medmennesker med tilknytning til psykiatrien. Se mere på www.haabipsykiatrien.dk  eller find os på Facebook på “Håb i Psykiatrien”.

Træner i MotionsCaféen:

Som træner i MotionsCaféen skal du undervise deltagerne 1 gang om ugen. Hver MotionsCafé varer 2 timer. De første time vil være motion af den ene eller den anden art. Den sidste halve eller hele time, kalder vi for tredje halvleg, her vil være forskellige tilbud om kaffe, snacks/mad eller noget helt tredje. Som træner har du ansvaret for hele MotionsCaféen.

Vi søger dig der har et roligt sind og et hjerte, der banker for både psykisk sårbare og motionsfællesskaber og ydermere besidder følgende kompetencer:

  • har erfaringer eller interesse for målgruppen og lyst til at hjælpe dem på vej
  • nærværende, positiv og energisk
  • er inspirerende i forhold til bevægelse og motion
  • besidder stor empati og fleksibilitet og virkeligt forstår at navigere i dette særlige rum

Interesseret?
Du er meget velkommen til at ringe, inden du ansøger. Kontakt Ledende træner Louise Maria Hansen på 28 96 54 58 eller skriv til os på info@haabipsykatrien.dk.

Send en kort ansøgning og CV sendes til info@haabipsykiatrien.dk, og samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!