God stemning og mere socialt samvær

af nov, 2019

Afsnit B104 BUC

På vores afdeling har vi været så heldige at modtage hjælp til indkøb af puslespil og diverse tegne- og krearedskaber. Ud røg de gamle puslespil med manglende brikker og nedslidte tusser og ind kom de nye indkøb.

Vi har efterfølgende haft et fantastisk held med at skabe god stemning og hygge i stuen. De unge er blevet mere sociale og kan sammen fordybe sig i et puslespil og bruge lang tid i hinandens selskab. Flere føler, at de kan være med, hvilket får et stort engagement og fællesskab til at spire.

Også på patienternes egne stuer har især puslespillene skabt glæde, da det er en god måde at skabe ro og adspredelse i hverdagen. Især for de patienter som ikke skal have for mange stimuli og derfor ikke kan deltage i fællesaktiviteter, har det skabt begejstring, at der nu er kommet nye puslespil, de ikke allerede har lagt mange gange før.   

Patienter giver selv udtryk for at de nye puslespil og tegneredskaber har skabt en motivation til at komme mere ud fra værelserne og det er sjovt at blive inspireret af hinandens tegninger og kunst.  

Vi er på B104 rigtig glade for den hjælp vi har fået og takker mange gange