Vi lytter til dig

Smukke, søde og vanvittigt dygtige Helene Hvass Hansen synger på Psykiatrisk Center Amager.

Helene er uddannet som klassisk sangerinde fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. I sin konservatorietid koncentrerede jeg mig om at finde mine ben som klassisk sanger og jeg fandt en stor kunstnerisk frihed i at synge ny musik.  Udover bel canto og opera-repertoiret elsker Helene at synge danske sange, klassiske musicals, operetter samt kirkemusik såsom oratorier og kantater.

 

Stephanie Meincke kommer og synger på Psykiatrisk Center Nordsjælland

Stephanie er en ung og upcoming artist, der skriver musik man kan mærke. Med en melodiøs og følelsesrig vokal omfavner hun lytteren, med alt hvad hun er, og inviterer dig med ind i et rum præget af nærvær og intensitet. Stephanie Meincke vækker følelser i dig, du kan tage og føle på – og som du måske ikke vidste, du allerede kendte.

 

Psykiatrisk Center Glostrup – afsnit 74 vil holde åbent hus:

“Jeg tænker at holde et åbent arrangement. Jeg tænker at invitere en dygtig sanger og en digter, som jeg har i mit netværk, begge med psykiatriske erfaringer. Ville gerne lave boller hjemmefra og varm kakao – noget hjemligt, der ikke lugter af hospital.

Så kan vi vise rummet frem med de ting, I har hjulpet os til at købe”

Psykiatrien på Færøerne – afsnit P40-PA i Thorshavn

Her vil de lave en musikseance med deres nye keyboard, som er doneret af Håb i Psykiatrien