Åben for tilmelding - netværksgruppe for retspsykiatrien

Netværksgruppe om fællesskabende aktiviteter i retspsykiatrien – aktiviteter, som skaber håb og mod i ligeværdigt samvær

Har I brug for sparring, videndeling og inspiration til flere fællesskabende aktiviteter i retspsykiatrien med fokus på at skabe ligeværd? Så er denne netværksgruppe måske noget for jer.

Håb i Psykiatrien opretter en landsdækkende netværksgruppe, hvor vi fokuserer på fællesskabende aktiviteter i retspsykiatrien.

Formålet med gruppen er at dele viden og sparre med andre, som også er nysgerrige på at tage initiativ til og gennemføre aktiviteter i retspsykiatrien. Netværket er gratis og henvender sig til alle, som har interesse for og er i daglig berøring med feltet. Det bliver muligt at dele succeser og udfordringer, få inspiration, ideer fra andre, og i fællesskab blive klogere på feltet og dets muligheder.

Vi ved, at der er mange ildsjæle, som formår at iværksætte succesfulde aktiviteter rundt omkring på de forskellige retspsykiatriske afdelinger, men vi ved også, at det kan være forbundet med udfordringer. Udfordringerne kan både bestå i at få ideer, tage initiativ, at gennemføre, og i at bevare gejsten hos både medarbejdere og patienter. Ved at samle denne netværksgruppe håber vi netop på at kunne samle og dele de gode historier og bliver klogere på, hvad det er, der kan gøre en aktivitet til en succes. Der er derfor rig mulighed for at få inspiration men i lige så høj grad at være med til at inspirere andre.

I første omgang planlægges tre møder i 2021. På første møde vil overskriften være succesfulde aktiviteter i retspsykiatrien. Vi kommer omkring følgende:

  • Præsentation af netværksgruppens medlemmer
  • Drøftelse af vores formål
  • Succeser i forbindelse med initiativ og forberedelse af aktiviteter
  • Succeser med at udføre aktiviteter

 På de to efterfølgende møder vil det blive muligt at tage nye temaer op, dele de erfaringer som I i mellemtiden har gjort jer og igen modtage sparring. Efter tredje møde evaluerer vi i fællesskab hvad udbyttet af gruppen har været og gruppens fremtid.

 Tid og sted:

  1. møde: mandag d. 17. maj 2021 kl. 13.00-15.00
  2. møde: mandag d. 23. august 2021 kl. 13.30-15.00
  3. møde: mandag d. 22. november 2021 kl. 13.30-15.00

Alle møder kommer til at foregå på Microsoft Teams og bliver faciliteret at Håb i Psykiatrien.

 Tilmelding og spørgsmål:

Det er gratis at deltage, og tilmeldingsfrist for første møde er d. 10. maj 2021.

Tilmelding, spørgsmål og ideer sendes til Marlene Schjøtz marlene.schjoetz@haabipsykiatrien.dk

håb i psyiatrien R4 sankt hans thermodragter
Håb i Psykiatrien badebassin pool Glostrup
fjernstyrede biler sjov ny aktivitet
naturture udstyr håb i psykiatrien R4