Velkommen til et fællesskab af håb og fysisk udfoldelse

Frederiksberg og Gladsaxe

Tusind tak, fordi du overvejer at blive frivillig i en af vores to MotionsCaféer. Her kan du sammen med andre frivillige være med til at give mennesker med svære psykiske udfordringer et pusterum af håb, glæde og samvær.

Vores to MotionsCaféer ligger dels på Frederiksberg og dels i Gladsaxe – og vi mangler frivillige begge steder. I Motions-Caféerne kan mennesker med svære psykiske udfordringer indgå i et socialt fællesskab omkring forskellige fysiske aktiviteter. Her er fokus flyttet fra det svære til glæden ved at røre sig i et positivt samvær med andre ligesindede. Vi tager på ture, træner i fitness, løber eller går i naturen, laver gymnastik, dyrker yoga, danser og snakker en masse om glæder og sorger. Det er gratis for deltagerne at være med. Og for dig som frivillig er træning, ture, mad og drikke naturligvis også gratis.

Vil du være med til at gøre en forskel som frivillig?
At være frivillig er en hjertesag, men der kan også være helt konkrete grunde til, at du vil melde dig.
For eksempel kan være, at du har brug for viden, indsigt og praktisk erfaring med psykisk udfordrede mennesker i forbindelse med dit studie.
Eller måske har du bare fået tid og lyst til at være noget for andre mennesker, der har brug for din hjælp.
Uanset hvad, så er du meget velkommen i vores fællesskab af skønne frivillige i alle aldre  – og ligeså skønne deltagere.

Vi glæder os meget til
at høre fra dig!

Har du fået lyst til
at melde dig som frivillig,
eller vil du vide mere,
så ring til frivilligkoordinator

Louise Maria Hansen
Mobil 28 96 54 58


eller send os en mail til

frivillig@haabipsykiatrien.dk
 


Som frivillig skal du deltage i MotionsCaféen 2-3 timer i dagtimerne
2-4 gange om måneden – og frivilligmøde hver 2. måned