Fiskeklub

af apr, 2024

fiskebillede
fiskebillede
fiskebillede
fiskebillede

Psykiatrisk Afdeling Middelfart, Retspsykiatrisk Afsnit P3

Vi er i gang med at fiske farvandet rundt om Middelfart tyndt. Vi har været afsted 4 gange indtil videre, og selvom det er lidt koldt og fangsterne små, så hygger vi os rigtig meget. Det er virkeligt et hit og når der er aftalt fisketur, står alle mand klar mindst en time før, fordi det virkelig er noget der ses frem til. Der kigges på googlemaps og tjekkes efter gode fiskespots på forskellige forums på nettet op til hver eneste aftalte tur. Ønsket om at komme hjem med fisk til afdelingen som kan grilles på den fælles grill, er KÆMPESTORT, og dem skal vi nok få!
På den sidste fisketur fik vi en på opleveren. Imens vi stod og kastede ud, kom der pludselig en stor ubåd op midt i Lillebælt. Det gav store smil, grin og en masse at snakke om.
Det har allerede været en kæmpe succes! Vi har med patienterne sorteret alt grejet i kasse, fået nummereret det hele og gjort det klar til alle de kommende turer. Der er allerede drømme om vi skal på længere ture med fiskeri, madpakker, snobrød over bål og masser af sammenhold.
Patienterne siger selv: Jeg synes det er så godt vi har fået mulighed for dette. Det giver et afbræk i hverdagen og måske kommer vi hjem med lidt godt til grillen til alle de andre. Fedt vi har fået så meget godt grej! Tak!