Wellness-Saunagus i Charlottenlund

af mar, 2024

Saunagus indbydelse
Saunagus 1
Saunagus 4
Saunagus 8

Psykiatrisk Center Glostrup – Afs. 804

Vi er meget stolte og glade for vores vinterbadeklub, ‘Vandvidsvikingerne’ på afsnit 804 på Brøndbyøstervej. Klubben er startet af patienter og recoverymentor og det er lykkedes os at komme afsted næsten hver uge i over et år!  Det fællesskab og den glæde ved at vinterbade, har vi takket være Håb I Psykiatrien fået mulighed for at fejre! Det er blevet til en skøn dag med Wellness-Saunagus i Charlottenlund. Vinterbadning kombineret med sauna og gus var den helt rigtige og luksuriøse måde at fejre ‘Vandvidsvikingernes’ på i fælleskab. Vi takker!!!

–Patientcitat:
“Saunagus var fantastisk. Det var skønt at have en mulighed for at mødes med både nuværende og tidligere patienter, samt vores skønne recovery mentor. Alle dem, som har været med til at holde vores vinterbadeklub i gang. Både det, at være i sauna men også ude i det kolde vand, gav god mulighed for at træne hold-ud færdigheder og at mærke sin krop. Vi fik motiveret hinanden, vi fik hygget og vi fik grint. Det var godt for både kroppen og sindet, og det sociale sammenhold. Vinterbadning gør, at jeg får ro i mit hoved og krop, og kombineret med saunagus gjorde det, at jeg i halvanden time, bare fik lov til at være i min krop, i stedet for i hovedet. Hvis det bliver muligt en anden gang, vil jeg helt klart deltage igen.”