Fastelavnshygge

af feb, 2024

Fastelavn 1
Fastelavn 2
Fastelavn 9
Fastelavn 5
Fastelavn 3
Fastelavn 8

Region Hovedstadens Psykiatri – Psykiatrisk Center Sct. Hans – afsnit D2

Tak for jeres støtte til vores fastelavnshygge på afdelingen. Det var en dejlig dag, hvor vi i dagvagten lavede smoothies, frugtsalat og ingefærshots sammen med patienterne og i aftenvagten slog til ”katten af tønden”.

Patienterne havde glædet sig op til dagen og var spændte og engagerede i at få udført de forskellige aktiviteter i samarbejde med plejepersonalet. På trods af, at de i starten håbede på en masse slik og søde sager, var der mange tilbagemeldinger på, at det var lækkert. Både snacks, frugtsalat og smoothies var hurtigt væk.

Der var mange af patienterne, der deltog både om dagen og om aftenen – både nye som gamle patienter, og det var en god og sjov måde at lave noget sammen på. Flere af patienterne er allerede kommet med forslag til fremtidige arrangementer på og udenfor afsnittet.