Nye spil og aktiviteter

af dec, 2023

bordfodbold 1
ærtespil
boldnet
bordfodbold 2
bold 2

Almen psykiatri Nord – N5 og N6 Brønderslev

Vi har været i gang med de fleste aktiviteter, som har spredt glæde og der har været fælles oplevelser mellem patienter og personale.

Vi har brugt ballonboldene i vores fællesareal nogle gange. Det har været en succes, bl.a fordi nogle af de patienter, som var med, havde vi nok ikke forventet ville deltage. Det var virkeligt sjov for både de, der deltog og de, som kikkede på – og hvis nogen blev ramt af bolden, skete der intet, da den er helt blød.

Også hockeybordet er en stor succes, mange har prøvet det før, så de går lige om bord i det. Det samme gælder de nye fodbolde. 

Ærteposespillet er faktisk ret svært, hvis vi skal spille de regler, der er med. Så vi er i gang med at finde på vores egne regler, som passer os bedre. Vi har savnet siddepuder i hallen, så de er taget godt imod. Ikke alene er de rare at sidde på, men de er også et signal om, at det er ok at sidde og kikke på.

Vi har bestemt, vi vil lave arrangement med flere aktiviteter på samme tid i fbm. højtider

I det hele taget er det vildt skønt, at I har givet os mulighed for at købe disse ting, som bidrager til miljøet på vores afsnit.

Tusind tak endnu engang.​