En planlagt idrætsdag

af aug, 2023

Banko
Banko1

Regions Hovedstaden – Psykiatrisk Center Glostrup – afs. 809 Brøndby

Torsdag d. 31/8 var der planlagt idrætsdag på Afsnit 809 (Lukket afsnit). Hvad vi ikke kunne forudse, var at dagen blev fyldt med regnvejr og torden. Derfor måtte vi hurtigt tænke alternativt: Eftermiddagen kom til at stå i bankospillets tegn.
Vores dagligstue blev lavet om til en bankohal med langbord, blomster, snacks, frugtfad og drikkevarer. Ligeledes blev der tændt for en pejs på vores fjernsyn som passede perfekt til den silende regn udenfor. Tilslutningen var høj og stemningen var entusiastisk og fokuseret. Der blev klappet og anerkendt når der blev råbt BANKO og præmierne bestod af alt fra shampoo, deo, hårbørster, strømper til lette snacks.
Der var smil og glæde hele vejen rundt!

Ugen efter var vejret derimod med os og der fik vi afholdt vores idrætsdag. Der var stadig snacks, frugt og drikkevarer tilbage fra banko-arrangementet som endnu engang blev anrettet og serveret – denne gang i vores have. Idrætsdagen bestod af opvarmning og en øvelse som skulle styrke fællesskab, samarbejde og hukommelse. Herefter gik vi videre til stafetter, hvor der blev konkurreret i 2 hold blandet personale og patienter. Der blev løbet, heppet og klappet. Der blev hjulpet, planlagt og koordineret. Vi havde flere pauser undervejs da varmen var enormt dominerende – i pauserne blev der sat lidt hyggelig musik på og der blev spist både frugt og lette snacks såsom TUC-kiks og riskiks. 
Vi rundede dagen af med en omgang høvdingebold og en fælles highfive og et stort tak for deltagelsen!

Vi vil gerne takke Håb i psykiatrien for midlerne som gav os mulighed for at afholde det som endte med at blive to arrangementer.