Sommerfest

af aug, 2023

Sommerfest 2023 3
Sommerfest 2023 2
Sommerfest 2023 4
Sommerfest 2023 5
Sommerfest 2023 1
Sommerfest 2023 6

Region Hovedstaden – Frederiksberg Hospital – afsnit C100

Den 24. august havde vi med støtte fra Håb i Psykiatrien arrangeret et brag af en sommerfest sammen med vores patienter på C100. Vi havde på forhånd inviteret alle patienter til at melde sig på en opgave og i dagene op til gik forberedelserne i gang. Størstedelen af vores patienter var med til enten at handle, lave mad, pynte op, grille samt rydde op efterfølgende. Der var stor opbakning fra alle og de mange forberedelser inden festen gav god mulighed for socialt samvær og et afbræk fra hverdagen på afdelingen. Vi fik spist hotdogs med forskellige salater og sluttede af med frugtsalat og bankospil med præmier, til stor glæde for de deltagende patienter.

En patient fortæller: ”Aftenen har givet et pusterum fra sygdom, hvor vi fik lov bare at være mennesker samlet til en sommerfest. Jeg er meget taknemmelig for denne oplevelse.”

En anden patient giver udtryk for at har været rart at kunne hjælpe til op til festen: ”Det har været dejligt at være med til forberedelserne fordi jeg har fået lov til at lave noget jeg godt kan lide samtidig med at det havde et særligt formål”