Planteprojekt

af jul, 2023

Planteprojekt 1
Planteprojekt 2
Planteprojekt 3
Planteprojekt 5
Planteprojekt 4

Opus PC Glostrup

Tusind tak for bevillingen til at indkøbe flere højbed til vores terrasse. Det sætter vi stor pris på.

Vi har i dag afholdt vores fredagscafe fra kl 12-14, hvor vi (personale) sammen med patienterne samlede højbedene i metal og efterfølgende var sammen på terrassen. Der blev fyldt jord i kasserne og plantet de nyindkøbte blomster og krydderurter. Det var en fantastisk fælles aktivitet, som vi kommer til at gøre igen. En sjov ting var, at de kartofter vi havde sat i jorden for nogle måneder siden, var klar til at komme op, så dem nød vi også godt af i en pause med en sodavand og nye kartofter fra egen terrasse.

En af deltagerne bemærkede da klokken hurtigt havde nærmet sig 14 ”hold op hvor er tiden gået stærkt i dag, når man går rundt og er aktiv med sådan noget havearbejde”