Fantastik aktivitetsuge

af jun, 2023

Aktivitetsuge 1
Aktivitetsuge 2
Aktivitetsuge 6
Aktivitetsuge 4
Aktivitetsuge 5
Aktivitetsuge 3

Aalborg Universitetshospital – Psykiatrien afs. S1+S2 

Vi havde en helt fantastik aktivitetsuge i uge 22, med et stort bidrag fra Håb i Psykiatrien. Vi fik midler til at indkøbe ens t-shirts til både patienter og personale, dette havde en kæmpe fællesskabende effekt hvor alle deltog i aktiviteterne på lige fod. Der var også flere patienter der ikke havde noget tøj at dyrke motion i, og bidraget fra jer gjorde det muligt at disse også kunne deltage. Vi fik også købt forskellige redskaber til at afholde aktiviteter, for eksempel fodbold, pointtavle, frisbeedart, mærkebånd og en pokal til vinderafsnittet.  

Aktivitetsugen var en uge med stort fokus på forskellige aktiviteter, og deltagelse i aktiviteter var hovedfokuset i behandlingen denne uge. Patienterne var med til at planlægge ugen og hvilke aktiviteter der skulle afholdes, og alle faggrupper var repræsenteret i at afholde aktiviteterne. I løbet af ugen havde vi 204 deltagere fordelt på 18 aktiviteter, blandt andet: mindfulness, fodboldkamp, frisbeedart, bålhygge, badminton og just dance.  

Patienterne beretter:  

“Jeg synes, at vi skal have sådan en uge igen i næste uge”  
“Det er fedt at både patienter og personale deltager, det gør at vi bliver kendt på en anden måde” 
“Dejligt med en uge hvor sygdom ikke er i fokus, og jeg får inspiration til hvordan jeg kan hjælpe mig selv” 
“Det sociale gør at jeg hurtigere kan komme mig” 
“Fedt at lære patienterne fra den anden afdeling at kende, og at man kan lave noget sammen” 
“Det giver noget at vi alle går i de samme t-shirts, det gør at man føler sig som en del af fællesskabet” 

Tusinde tak for jeres store bidrag som gjorde det mulig at afholde denne aktivitetsuge, det var en så stor succes at vi håber på at kunne afholde dette årlig med pokalen som en vandrepokal.