På Brandts Kunst Museum

af apr, 2023

Brandts Kunstmuseum 1
Brandts Kunstmuseum 4
Brandts Kunstmuseum 5
Brandts Kunstmuseum 6
Brandts Kunstmuseum 2
Brandts Kunstmuseum 7

Psykiatrisk Afdeling Odense – P202 Åbent afsnit

På Brandts Kunst Museum med P202 fra Psykiatrisk Afdeling Odense

Donationen fra Håb i Psykiatrien har betydet, at P202 har kunnet besøge Brandts Kunst Museum tre gange – og tilmed indkøbe et årskort, så peer-medarbejder det næste år kan tage på kulturelle oplevelser med patienter.

Verdens bedste Ib Spang Olsen gør det fantastisk! Og hans udstilling på Brandts Kunst Museum har været kernen i vores besøg fra P202. Tre gange har vi besøgt museet og alle gange har det været rørende at se og  gense hans mange illustrationer, billeder og værker. Også sanseudstillingen ’Flødedrøm X Pølseskind* på Brandts har udfordret vores synssans, balanceevne og evner til at kravle gennem smalle steder, ligesom den franske kunstner Claude Cahun har sat tanker i gang. 

Caféens lækre frokost afsluttede vores besøg – med snak om at være sammen om kunst og kultur.

At tage på kunstudstilling har ”udvidet min horisont” sagde en ung kvinde, da vi spiste lækre laksesalater og paninis med kylling eller skinke, inden hun fortsatte: ”Jeg har fået ny viden – og det har givet mig mod”.

En af mændende pegede mod sit hjerte og sagde: ”jeg bliver helt rørt herinde”.