Ud og Se gruppe

af mar, 2023

Solvogn
Maleri
Statens Museum for kunst

Psykiatrisk Ambulatorium Østerbro

I vores Ud og Se gruppe på Psykiatrisk Ambulatorium Østerbro har vi gennem de sidste 3 måneder været ude og se forskellige tilbud i byen.
Vi har besøgt diverse samværs- og aktivitetstilbud, gået tur i Dyrehaven og fået rundvisning og kaffesmagning på en af de lokale kafferisterier. Derudover har vi via vores donation fra Håb I Psykiatrien kunne pryde programmet med to fantastiske ture på hhv. Statens Museum for Kunst hvor vi bl.a. så Matisse og Nationalmuseet hvor vi blev klogere på vikingernes færden og så guldhornene, solvognen og Egtvedpigen på en og samme dag.
Det har været god motion for sindet som det har for kroppen, da vi de fleste gange har fået nye oplevelser og mange gange fået en god snak på gåturen til destinationen.