Sund Januar

af jan, 2023

Sund januar collage

Retspsykiatrisk afsnit P3, Middelfart

På retspsykiatrisk afsnit P3 i Middelfart, har vi i januar haft fokus på sundhed.
Gåture i haven, med afkrydsningsskema på hvem der gik flest runder, deltagelse i bordtennisturnering, ture ud af huset til skov og strand samt meget mere har fyldt hverdagen og dette har været rigtig sjovt.
Både patienter og personale har været aktivt deltagende, hvilket har skabt et helt særligt fællesskab – her har alle været lige og der er blevet grint, heppet og konkurreret.
Ud over den fysiske aktivitet, har vi af to omgange lavet sund frokost – først sandwich med div. grønt og dernæst paleobrød med sund hønsesalat samt sunde snacks – suppleret med flot dækkede og pyntede borde.
Patienterne har givet udtryk for at det særlige fokus har gjort noget godt: ”Det giver et afbræk i hverdagen med mulighed for at lave noget andet – det har været fedt” og ”Det flytter fokus på det der ellers kan være svært”.