Boksepude til gangarealet

af nov, 2022

Boksepude 3
Boksehandsker
Boksepude 4
Boksepude 1

Psykiatrien Region Sjælland – Vest SL4

Da pakken ankom til afsnittet tog jeg og en patient boksepude, bund, skruer mm ned ved gangarealet hvor boksepuden skal stå. Her gik vi i gang med at samle.

Undervejs stødte flere patienter til og kom med bud på hvad det var vi prøvede at samle – alt fra juletræ til træningsudstyr af forskellig art.

Da den stod klar gik der ikke lang tid før en patient gerne ville prøve og det fik flere til at fatte mod og kaste sig ud i det. Flere kom med kommentarer om at det var lige hvad de havde brug for: ’Jeg får lyst til at slå på den – det ville man mand også blive glad for’. En anden sagde: ’Jeg har så meget temperament, det er nok bedre jeg får sådan en – end at jeg lader det gå ud min familie’.

Det lover godt for fremtidig bokseaktivitet her på afsnittet.​