Vi fejrede Sindet Dag

af okt, 2022

Sindets dag på C100 collage

Psykiatrien Frederiksberg afsnit C100

På C100 fejrede vi Sindets Dag den 10. oktober med fokus på fællesskab og velvære. Sammen med patienterne arrangerede vi en bankoaften, hvor Håb i Psykiatrien gjorde det muligt at indkøbe lækre præmier. Præmierne var valgt med udgangspunkt i velvære og beroligende metoder og man kunne bl.a. vinde krea-artikler, håndcreme, duftende sæbe og sansestimulerende artikler.  

En patient udtalte “det er virkelig dejligt med en fælles aktivitet i aftentimerne, hvor vi er sammen på en anden måde og hvor vi bliver forkælet med så fine gaver”.  

Patienter der ikke var med til at spille fik lov at vælge en præmie efterfølgende og blev meget glade for at blive inkluderet selvom overskuddet ikke var der til at spille med. På den måde var alle med til at markere Sindets Dag.