Splinternyt fint el-klaver

af sep, 2022

Nyt klaver 1
Nyt klaver 2

Psykiatrisk Center Glostrup Afsnit 176

Først og fremmest en stor tak for donationen, som vi har brugt på et splinternyt fint el-klaver. Klaveret har allerede været i brug ved adskillige morgen- og aftenmøder hvor undertegnede har spillet til fællessang, en aktivitet som patienterne lynhurtigt har taget til sig som et must ved samling. Fællessang er også blevet til en gruppeaktivitet, som man kan melde sig til hver mandag. Flere af patienterne har allerede nydt godt af at kunne spille på klaveret. Vi har lagt ører til alt fra Kim Larsen til Für Elise og det skaber utroligt meget liv og hygge i afsnittet, samt styrker fællesskabet enormt når vi mødes om sangbøgerne.

Patienterne udtaler blandt andet: ”Det skaber så meget stemning og bliver meget nemmere at synge med når der er klavermusik til”, ”Det er bare noget andet at høre musik når det er -live-”

Vi sætter utrolig stor pris på gaven, som uden tvivl vil blive ved med at give.