Motioneret 700 km til Berlin

af sep, 2022

Motion til Berlin 1
Motion til Berlin 2

RegionH afsnit 804 Brøndby

Så har vi netop afholdt vores fejring af at vi nåede til Berlin. Vi fik på kun 14 dage bevæget os de knap 700 km til Berlin. Der var flere patienter der blev motiverede til mere bevægelse og både cyklerne og vægtene blev brugt flittigt. Der blev set frem til fejring og hygge. Et par dage før fejringen samlede flere patienter vores nye stigegolf så vi var klar til aftenen.

På dagen meldte to patienter sig til ansvarlige for lejede popcornsmaskine og andre gjorde klar til smoothies. Da alt var klar gik fejringen i gang med musik i haven, uddeling af medaljer og ikke mindst et par gaver til de tre som havde trukket flest km. Hjem. Og afslutningsvis spillede vi alle stigegolf – men grundet at det nåede at blive mørkt fik vi ikke særligt med billeder af stigegolfoplevelsen. Men vi kan afsløre at vi allerede inden aftenen havde afprøvet spillet flere gange. Det er en succes her på afdelingen.

Det har bare været sådan en god eftermiddag og aften.