Sommerfest er en succes

af jul, 2022

Musik
Mad
Grill
Lysshow

Afdeling for Retspsykiatri Skejby Afs. R4

Sommerfest på retspsykiatrisk afs. R4 i Skejby var igen i år en succes. Der var alt man kunne ønske sig med blå himmel, hygge, grillmad og masser af fællesskabende aktiviteter.

“Det har været den bedste sommerfest nogensinde, jeg ville ikke have gjort noget anderledes”.

“Årets sommerfest strakte sig over hele eftermiddagen og aftenen i fuld solskin. Der blev afholdt forskellige konkurrencer bl.a. om hvem der kunne have flest skumfiduser i munden eller skyde flest kegler ned fra bordet og vinderne fik fede præmier. En patient fortalte “Det har været en rigtig god dag i solen og jeg vandt i kongespil!”

En patient gav koncert med sine egne rap numre hvor publikum klappede og dansede med. Gennem hele dagen kørte jukeboksen og patienterne skiftedes til at ønske deres yndlingsnummer, mens der blev spillet petanque og kongespil i haven. En patient spurgte “om ikke jukeboksen kan blive og spille hele natten indtil jeg falder i søvn?”.

Der blev i fællesskab lavet og uddelt snacks- der var både popcorn, grøntsager med humus, slushice og frugt. Dagen blev afrundet med fællesspisning i haven hvor der blev serveret hjemmelavet grillmad.”