En skøn sommerfest

af jun, 2022

Bord og Beach
Balloner og flamingo
Bord
Abe og banan
Ananas ranke
Maden

Psykiatrisk Afdeling Middelfart Afs. P2

Retspsykiatrisk afsnit P2 i Middelfart afholdt i juni en skøn sommerfest med alt, hvad det indebærer af pynt, god mad og nærvær. Så er sommeren budt velkommen med godt humør.

“Vi havde det skønneste vejr og den dejligste stemning.

En af patienterne nævnte bl.a. at det har været den bedste dag længe, at det har været så hyggeligt og fedt med en fællesskabs aktivitet. En anden fortalte at hele festen har været en god ide, man blev rystet sammen og at det gav sammenhold. En tredje fortalte at det har været sjovt og god tidsfordriv og generelt bare en rigtig god og hyggelig dag. Der var positive tilbagemeldinger fra alle der deltog og der sås en masse smil gennem hele dagen.”