Krea kan så meget for mange

af jun, 2022

Maleri med film 2
Maleri med pensel
Maleri med pensel 2
Malerier

Psykiatrisk Center Glostrup Afs. 804

Mere krea-fællesskab og muligheder ud i psykiatrien! Krea kan så meget for mange og disse citater siger alt fra afs. 804 i PC Glostrup :

Skriv fra patient:

“Det betyder meget for mig, at der er nogle kreative værktøjer i håndarbejdslokalet. Det fjerner fokus fra det dårlige og jeg oplever det gør mig mindre angst. Ida (recovery mentor) og jeg har lavet et flot maleri sammen. Det blev virkelig godt! Det hjælper med at fjerne fokus fra mine tanker og komme ud af hovedet.”

Og fra personale:

“Vi værdsætter at sidde i en ro, vi i fællesskab kan nyde. Det er simpelthen så hyggeligt at fordybe sig i forskellige kreative projekter. Vi kan se at vores patienter holder af at male, holder af det fællesskab de dyrker omkring bordet med maling og pensler og god musik. Tak til Håb i Psykiatrien for at være med til, at skabe en masse gode minder”