”Ud i naturen”-dage

af jun, 2022

popcorn
bålsted
gryde
Kejler

Aalborg Universitetshospital – Psykiatrien Afs. S2

I Aalborg hos S2 er tordage nu blevet til ”Ud i naturen”-dage og det har allerede skabt et nyt liv på afsnittet, hvor patienter og personale samles omkring bål og har nogle hyggelige stunder.

Vi forstår godt hvorfor og er vilde med ideen om Ud i naturen-dage – både inde på afsnittet og udenfor.

”Bål giver nogen andre samtaler med personalet og med andre patienter, det er dejligt”

De fortæller:

“Vi har allerede fået lavet kaffe over bål, kanel-snurre-snobrød og popcorn. Samtidig som vi har bål er der forskellige aktiviteter som kongespil, udendørs bowling og stigegolf. Det giver nogen hyggelige stunder hvor man får nogen rigtig gode uformelle samtaler, og flere patienter fortæller om tidligere oplevelser med bålhygge på efterskoler og ved spejder. Flere har allerede hentet frem sine gamle spejderfærdigheder og hjælper med at lave bålet og holde det i gang.” Vi vil sige endnu en gang tak for donationen, og vi glæder os alle sammen til flere gode stunder omkring bålet.”

”Fedt med lidt afveksling”