Ture til Sundhedsskoven

af jun, 2022

Sundhedsskoven

Psykiatrisk Afdeling Vejle, afs. 02-07

“Ej, de der ikke er med snyder sig selv, varm kakao og et varmt tæppe her under sejlet er helt fantastisk. Jeg nyder det virkelig.”

Når personale og patienter samarbejder, så skabes der fantastiske muligheder og høøøøøøjt til loftet. I Vejle har de virkelig fået en ide, der er fantastisk og giver nærvær, nye oplevelser og mange skønne stunder, der løfter humøret.

“Vi er afsted i grupper mindst 2 x ugentligt og har mange individuelle ture derop, der er højt til loftet, ro og humørbarometret kan kun stige efter sådan en tur. Sidst sankede vi planter og lavede vores egen te af det, som vi drak ved bålet.”

“Hvor er det dejligt med bål og snobrød, vi hygger os jo helt vildt.”

“Det er fedt her er så stille, jeg er sindsygt glad for at være med i skoven. Det kunne være fedt at sove herude (I hængekøjen)”