Sommerfest i Nimbusparken

af maj, 2022

Nimbus sommerfest collage

Psykiatrisk ambulatorium Frederiksberg-Vanløse

D. 19 maj holdt vi sommerfest i torsdagsgruppen. Vi var desværre ikke så heldige med vejret, at vi kunne sidde ude ved de borde-bænke sæt, vi har fået af Håb i Psykiatrien. I stedet sad vi i vores dagligstue. Der var festligt pyntet op med flag og balloner. 

Der var tilmeldt 22 patienter og vi var 4 fra personalegruppen. Vi havde bestilt frikadeller og 3 forskellige salater fra vores lokale smørrebrødsforretning. Derudover havde vi købt pølser til grillen. I ”KRAM”- ånden havde vi købt sukkerfri sodavand og frugt til dessert. Lidt sødt blev det også til, idet der var en is til kaffen. 

Efter vi havde budt velkommen sang vi ”Mormors kolonihavehus” og ”Midsommervisen”. Der var fyret godt op under grillen, hvor pølserne blev flittigt vendt af vores grillmester, som stod under en parasol i gårdhaven.

Stemningen var helt i top og der blev snakket og sunget. Vi skulle også have indviet vores nye spil Stigegolf, men vejret forhindrede det, så det glæder vi os til at tage i brug snarest. 

Alle var enige om at det havde været en hyggelig eftermiddag i godt selskab.

Deltagerne sagde følgende efter festen:

  • ”Dejligt selskab”
  • ”En god oplevelse”
  • ”Super arrangement”
  • ”Hyggelig timer”
  • ”Godt at snakke med nogen, det hjælper i hovedet”
  • ”Det har været hyggeligt”
  • ”Dejligt at grille, det kan vi ikke derhjemme”
  • ”Maden er ligesom hjemme hos mor”
  • ”Virkelig god mad, godt initiativ”

Tusind tak til ”Håb i Psykiatrien”