En trækvogn og paraplyer

af maj, 2022

Trækvogn collage

Psykiatrisk Center Brøndby-Glostrup afd. 804

Hos afsnit 804 hos PCG har de fundet en måde at forbinde yde og nyde. De har nemlig anskaffet sig en trækvogn og paraplyer, så praktiske opgaver kan løses sammen i al slags vejr, samtidig med at de kan spare op til nye aktiviteter på afsnittet.

“Patienterne siger, at det lettere ved at komme ud at aflevere flasker når vi kan komme dem i en vogn i stedet for at slæbe afsted med tasker og sække. Derudover er aflevering af flaskepant kommet på tjanselisten så vi kan spare op til aktiviteter, så det er en rigtig god investering. Lige nu er patienterne ved at planlægge en bålhyggetur som der er blevet sparet op til via flaskepant, der er blevet afleveret. Derudover glæder vi os alle til sommer hvor vi kan tage på flere ture ud af huset. “

Rigtig gode ture til jer – både de praktiske og hyggeturene til sommer.