Store brætspilsdag i Vejle

af mar, 2022

Kaste gris
Uno
Kaste gris2
Spil

Psykiatrisk Afdeling Vejle afsnit 07

Afsnit 07 i Vejle havde lavet en lille overraskelse med brætspilsdag til patienter og personale forleden og det faldt i rigtig god jord. Der var ekstra fokus på, at snackene også skulle være sunde, så der var købt lidt af det, der normalt ikke er på afdelingen – især jordbær var et hit!

“De nye brætspil blev sat klar, og på bordene stod skåle med friske jordbær og vindruer, mini flødeboller og lidt andet. Der var smil hos patienterne da de så, hvad der stod klar. Nogle gik med det samme i gang med at spille, og andre startede men en lille snak og lidt snacks. Der blev snakket og grint, mellem patienter og personale, og dannet bro mellem personer der normalt ikke fik talt sammen. Afslutningsvis samles de sidste om et spil ”Kaste gris”. Enten synes man det var sjovt, ellers synes man det underligt – uanset holdning skabte det nysgerrighed, samhørighed og derigennem grin og hygge. En patient fortæller også ”Det var rigtig hyggeligt at være med til og sådan”.