Pyntning af blomsterkasser

af mar, 2022

Pottedag
Potter 1
Potte med striber
Potte males
Potter 2
Potter 3

Psykiatrisk Center Glostrup afs. 804

Afs. 804 hos Psykiatrisk Center Glostrup har fået en skøn ide, hvor kreativitet, fællesskab, solskin, farver og masser af hygge var ingredienserne.

”Der blev afholdt flere Male-urtepotter-dage hvor både gamle og nye urtepotter blev kunstfærdigt malet og nu står vores have knivskarpt – også om vinteren. Projektet startede med at vaske og grunde urtepotterne og derefter spraymalede patienter og personale urtepotter og underskåle. Derefter er projektet afsluttet med nye blomster plantet i de flotte nye urtepotter.

Det var tydeligt at mærke alles engagement og kreative processor. Flere patienter udfoldede og udfordrede deres kreative evner. Projektet var bygget op så man kunne gå til og fra og der var god musik og hygge hele dagen i haven. ”

Fantastisk ide, god planlægning og smukt resultat!!