Poolturnering i Middelfart

af mar, 2022

Poolturnering 2
Poolturnering 3
Poolturnering 1

Psykiatrisk Afdeling Middelfart, Retspsykiatrisk Afsnit P5

På afsnit P5 i Middelfart har både patienter og personale sammen afholdt en weekendevent, hvor der er blevet snakket, grint og joke’et. De har nemlig fået repareret deres slidte poolbord og det blev fejret med en poolturnering. Måske det bliver en ny weekendtradition?

“Turneringen blev afholdt i weekenden lørdag og søndag d. 19-20 marts, hvor patienterne og personalet deltog, ud fra to spilgrupper fandt de 4 bedste spillere til at spille i semifinalen og sidenhen finalen. Der blev snakket, grint og joke’et meget under spillet, som alle gik ind i med ild og sjæl. Der blev ligeledes heppet på hinanden og grint godmodigt når ikke kuglerne altid ramte deres mål helt som planlagt.

Vinderen af turneringen blev et personale og der var generelt konsensus og sammenhold i at ærgre sig over at netop han blev vinderen samt mod på at gøre dette om i en fremtidig turnering. Vi glæder os til fortsat at kunne benytte det istandsatte poolbord hver dag, til glæde og gavn for alle.”

Patientcitater: ”Det er fedt, at vi har fået vores bord fikset, da det giver en hel anden oplevelse at spille på et ordentligt bord. Det gamle bord var farligt, når kuglerne ramte et hul i dugen og skød op i luften som katapulter.”

“Det er fedt at bordet ikke længere er skævt og slidt så det nu kan spilles på uden at kuglerne drejer af forkert. Det har været hyggeligt og sjovt med en turnering på det nye bord”.

God fornøjelse!