Fastelavn på Amager

af feb, 2022

Fastelavnstønder
Tøndeslagning 3
Tøndeslagning 1
Kattekonge
Madlavning 1
Frokost

Psykiatrisk Center Amager B1 og B2

Nogle gange er en fællesskabende aktivitet lige til højrearmen.

På B1 og B2, Psykiatrisk Center Amager, “fejrede vi fastelavn med manér mandag d. 28/2 i det perfekte vejr – strålende sol fra en skyfri himmel, perfekt til at slå katten af tønden udendørs. Frokostmenuen blev piftet op med hjemmelavede kyllingespyd, tzatziki, salat og pølser, som patienterne var med til at tilberede. Tønden blev pyntet og fyldt med både sunde og søde lækkerier, og alle armkræfter blev lagt i da vi slog katten af tønden. Der blev kåret kattekonge og kattedronning, og der blev delt lækkerier ud til alle patienter. Men der var mere endnu at fejre – en patient fyldte 21 år samme dag, og kattekongen valgte at forære sin krone til fødselaren. Alt i alt en dejlig dag med hygge, grin og solskin!”

Tak for den skønne beretning og stort TILLYKKE til fødselaren fra os alle i Håb i Psykiatrien!