Billederne er få, men tilbagemeldingerne er ikke til at tage fejl af

af feb, 2022

Banko
Banko

Psykiatrisk Afdeling i Esbjerg, Afsnit A.

Billederne er få, men tilslutningen var stor, glæden var større og tilbagemeldingerne fra patienterne er allerstørst:

”det var sjovt at være en del af planlægningen af banko. Det gav afledning fra sygdom. Og fedt at få noget ansvar”

”super fede præmier, som var værd at vinde. Det gav ekstra motivation”

”Skønt med samvær på en helt anden måde”

”jeg nød en sygdomsfri aften”

”det var mega sjovt at spille banko, og ikke så svært, som jeg troede”

”jeg troede ikke jeg kunne koncentrere mig om banko, men det gik ret godt og det var dejligt at opleve, at jeg kan mere, end jeg tror”

”jeg trængte til afledning fra sygdom og behandling og det fik jeg!”

 

Læs med her om en skøn fællesskabende aften:

“Endelig lykkedes det os at afholde en længe ventet bankoaften på Psykiatrisk Afdeling i Esbjerg, Afsnit A. Grundet Corona-restriktioner har vi været nødsaget til at udskyde bankeaftenen flere gange. Men i forrige uge lykkedes det. Det var en kæmpe succes og blev en aften lige som vi havde håbet.
Patienter og personale havde i fællesskab lavet informationsmateriale, hængt plakater op om arrangementet, indkøbt gaver og lækkerier og pakket
gaver ind. 
Der var stor tilslutning til bankoaftenen. Næsten alle patienter fra det åbne afsnit deltog, samt et par patienter fra det lukkede afsnit. Vi samlede alle i vores fællesrum og vores professionelle bankoopråber gik i gang. Patienterne var fokuserede og engagerede og en enkelt patient fik mod på at være talopråber. Der var en dejlig og hyggelig stemning og det var en kæmpe succes kan vi høre på alle de dejlige tilbagemeldinger vi har fået fra de patienter, der deltog.”

”Tak til håb i psykiatrien for at gøre det muligt at lave sådan en aktivitet – det har man brug for under en indlæggelse, så det hele ikke går op i medicin og
behandling”