Den unges jul på psyk

af jan, 2022

Håb i psykiatrien jul BUC banko
Håb i psykiatrien jul BUC banko
Håb i psykiatrien jul BUC banko
Håb i psykiatrien jul BUC banko

Afsnit for børn og unge med spiseforstyrrelser på Bispebjerg

På dagafsnit for spiseforstyrrelser i Børne- og ungdomspsykiatrien har vi holdt en ekstra hyggelig december med hjælp fra Håb i Psykiatrien.
 
Vi har i starten af måneden kunne holde en julefest med banko – spil og vi har haft en daglig pakkekalender med gaver med kreative projekter som har hjulpet patienterne med at få tankerne på noget rart.
Grundet corona måtte vi holde en lidt anderledes fest for patienterne end egentlig planlagt, hvor fx forældre ikke alligevel kunne deltage. En patient fortæller: ”Jeg synes faktisk det var rart at mine forældre ikke var med. Det var hyggeligt at spille banko sammen med de andre og det fungerede for mig som en god afledning mod de svære tanker fra min spiseforstyrrelse.”
Hver dag er en pakke blevet pakket op i fællesskab blandt patienterne og om dette fortæller en patient: ”Det har været hyggeligt at trække lod omkring hvem der mon fik lov at pakke gaven op. Der har været mange flotte ting i pakkerne, eksempelvis perlerne som jeg i afsnittet har lavet en julegave til min mor med.””