Sammen om at have en taktisk plan

af okt, 2021

håb i psykiatrien taktiktavle Skejby
håb i psykiatrien taktiktavle Skejby

Afsnit S6 i Skejby psykiatri

Taktik, samarbejde og action. På Skejby har de investeret i E-sporten og det fællesskab som den kan skabe på tværs af afdelinger og byer. Derfor har de købt en taktiktavle, hvor der i fællesskab kan lægges planer og diskuteres strategier.
“Vi er allerede begejstret over hvilke muligheder og kreativitet den vil bringe til vores daglige CS:GO sessioner.
E-sport på S6, er et led i rehabiliteringen, hvor vi bl.a. træner social interaktion, kommunikation og samarbejde. Gruppen har været stor succes og er meget populær blandt de mandlige deltagere. Nu får deltagerne en kreativ mulighed for at skabe et fælles overblik og opfinde deres egne kreative strategiske løsninger.
Tavlen vil for alvor blive taget i brug, når vi spiller de altid intense kampe imod vores evige rivaler fra socialpsykiatrien Viborg. “