Strandtur i skønt vejr

af jun, 2021

håb i psykiatrien strandtur skejby hospital S1 og S2
håb i psykiatrien strandtur skejby hospital S1 og S2
håb i psykiatrien strandtur skejby hospital S1 og S2

Skejby Hospital særlige pladser S1 og S2

 

Vi har nu været afsted på strandtur, hvor vi fik doneret penge til leje af bus af jer, og de sidste penge blev doneret af Terndrup taxa og turistselskab. De donerede også chauffør, der gjorde, at bussen var til rådighed under hele turen, såfremt nogle af patienterne havde behov for at trække sig, kunne de sætte sig i bussen.  

Vi var afsted 16 patienter og 9 medarbejdere. Alle havde glædet sig hele ugen til turen. Turen startede godt ud med et smut igennem Lille Vildmose, hvor buschaufføren fortalte om både dyr og natur. Det var en skøn tur for alle, og en af patienterne sagde: “Jeg sidder faktisk bare og nyder at landskabet flyver forbi”, en anden sagde: “her er så flot, jeg har aldrig været her før”. 

Efter turen gennem vildmosen ankom vi til Egense strand, hvor solen stod højt på himlen. Vi startede ud med at spise sandwich fra psykiatriens køkken, og efterfølgende blev der både badet i havet, spillet fodbold og petanque på stranden, og en del fik solet sig i det gode vejr. En af patienterne sagde: “Jeg ville ønske, at vi kunne komme afsted på sådan en tur hver dag”, og en anden sagde: “Jeg har ikke badet siden jeg var barn, og aldrig ved havet”. 

 Turen sluttede af med smil og træthed blandt alle, der var med. Så tak for denne oplevelse, der har givet mange en bedre dag og en oplevelse, de sent vil glemme.