Skøn koncert i haven

af maj, 2021

håb i psykiatrien koncert psykiatrisk center Glostrup afd 809
håb i psykiatrien koncert psykiatrisk center Glostrup afd 809

Psykiatrisk Center Glostrup afd. 809

Vi havde den udsøgte fornøjelse, at have Stephani ude og synge for os den 19 maj. Anledningen var blandt andet at afd. 809 PCG i år har 20 års jubilæum, og det syntes vi skulle fejres.

Solen skinnede flot fra en næsten skyfri  himmel, så vi kunne  næsten ikke forlange det bedre. Vi havde gjort klar til Stephani ude i vores have, patienter og personale  sad spændte og ventede på, at hun startede. Der var ikke en lyd at høre andet end lidt fuglekvidder, da hun sang den første strofe. En utrolig klar stemme strømmede ud fra højtaleren. Alle sad bare og lyttede helt betaget. Stephani startede med 3 vidunderlige sange, hvorefter der var en kort pause, hvor alle kunne fylde maverne op med lidt godt og lidt drikkelse, derefter tog Stephani atter alle med storm. Det var en kæmpe succes, alle klappede, og der var flere af patienterne, der udtrykte, at det bare havde været en fantastisk dag. 

Her er nogle af de udtalelser, som nogle af vores patienter sagde efter koncerten. 

” En rose til en rose”
” Ja musikken lyder ikke som i fjernsynet, det er bare bedre at høre live-musik”
” Vi skulle have klappet meget længere og råbt på ekstranummer”