At have en plan – og indfri den

af apr, 2021

HÅb i psykiatrien banankage svendborg
HÅb i psykiatrien banankage svendborg

SVP2 åbent afsnit Svendborg

Stemmerne har været devaluerende henover en lang periode, så devaluerende at det har været svært at se meningen med livet. Stemmerne har medført initiativløshed og angst. Patienten er adspurgt og motiveret op til flere gange, men har haft det for dårligt til at kunne lave aktiviteter. En måned er gået og en dag henvender patienten sig endelig og spørg om han må bage en banankage med chokolade! Der aftales en dato hurtigst muligt, men da dagen kommer har angsten taget over og det aftales at vi prøver igen i morgen. Dagen efter fortæller han at han har det endnu dårlige end dagen før og spørger om ergoterapeuten er sur på ham. Han informeres om at man ikke skal undskylde for at have det dårligt og han skal give sig selv den tid han har brug for. På tredje dagen fortæller han, ”i dag er jeg klar til at bage en kage!”. Som i kan se på billedet blev kagen kanon god og der var kun ros fra medpatienter og personale! Endnu engang tusind tak til Håb i psykiatrien! <3