Så blev fællesskabet varmere

af dec, 2020

håb i psyiatrien R4 sankt hans thermodragter
Håb i psykiatrien R4 Sankt Hans thermodragter
Håb i psykiatrien R4 Sankt Hans thermodragter
håb i psyiatrien R4 sankt hans thermodragter
Så har fiskeklubben ”Free the worm” fra R4 på Sankt Hans i Roskilde været på fisketur i deres nye varme termodragter:
”Hermed en beretning fra fisketuren, hvor vores termodragter blev indviet 😊
Vi siger tusind tak for termodragter, og vil gerne fortælle om vores seneste tur.
Vi tog til Langelinie den 1. december for at fange torsk og fladfisk. Det var bidende koldt, men det mærkede vi ikke, da vi var klædt godt på 😊 Vores nye termodragter – doneret af Håb i Psykiatrien – bestod virkelig deres test. De var så dejlig varme, at vi indimellem måtte lyne ned og blive ”luftet lidt”.
Det er godt at vide, at de er af så god en kvalitet, når vi skal på åbent hav i denne uge. En patient gik så vidt som at ophøje dragterne til verdensklasse, hvilket de andre i fiskeklubben ”Free the worm” medgav, og supplerede ”ja man kan bo i dem, så meget kan de”. Her mente han detaljer ved lommer, hætte og funktionalitet.
Som sagt tog vi til Langelinie for at fiske. Vi havde medbragt grill, pølser og drikkevarer (i tilfælde af, at vi ikke fangede noget), men vi fangede desværre ikke noget på trods af, at de nappede flere gange, så desværre var der ikke grillet fisk på menuen. På denne årstid kan vi normalt kun være afsted et par timer, så fryser vi. Men den her gang hyggede vi os og nød turen i 6 timer. Det var fantastisk at kunne holde varmen og bare nyde luften og fællesskabet, uden at bruge energi på at holde varmen.
Igen tusind tak for den flotte gave.
Mvh Fiskeklubben “Free the worm””