Skovsø – selvfølgelig

af nov, 2020

håb i psykiatrien Gentofte sansehave skovsø
håb i psykiatrien Gentofte sansehave skovsø
håb i psykiatrien Gentofte sansehave skovsø
håb i psykiatrien Gentofte sansehave skovsø
håb i psykiatrien Gentofte sansehave skovsø
håb i psykiatrien Gentofte sansehave skovsø

Psykiatrisk Center København, Gentofte 19.1 lukket afsnit

Skovsø – eller mudderbad?
Fra et af de to lukkede afsnit på Gentofte, som har adgang til deres lukkede have via en trappe fra 1. sal. Ikke det mest optimale, hvis man tit er til frisk luft, men de gør deres for at få det maksimale ud af haven:
“Vi har haft et projekt på afsnit 19.1: vi ønskede at lave en sansehave, tværfagligt og sammen med vores dejlige patienter. Vi ønskede vand, duftende planter, smukke planter og græs der kunne risle i vinden.
Nu er vi endelig kommet i mål. Vi har både gravet et vandhul til havedam, lavet et permakulturbed og plantet en masse fantastiske planter. Både personale og patienter har deltaget i hele processen. En patient fortalte at ”det giver så god mening at lave sådan et projekt sammen” og en anden fortalte at han ”meget gerne ville se det til foråret, når det hele sprang ud”.
Det har været et rigtigt spændende projekt også selvom det lige nu lidt ligner en gang mudder, vi kalder det skovsøen. Så nu glæder vi os til at det hele springer ud her til foråret og vi kan se det endelige resultat.”