Idag kan vi godt li´ livet

af nov, 2020

Håb i i psykiatrien vaser C231 Frederiksberg
Håb i i psykiatrien vaser C231 Frederiksberg

Psykiatrisk Center København, Frederiksberg matrikel C231

“Idag kan vi godt li´ livet”
Et udsagn som leder til mange spørgsmål og et brændende ønske om at lave flere af de dage. Udsagnet gjorde også indtryk på Frederiksberg:
“Vi er utrolig glade for at I har lyst til at støtte os i vores arbejde med patienterne. Det er skønt at se, hvordan små ting som kreative sysler kan vække stor begejstring og lyst hos vores depressive patienter.
En af patienterne udtalte i forbindelse med Sindets dag, hvor disse krukker var indkøbt til: “I dag kan vi godt li’ livet” – så fin en udtalelse og bestemt en motivation til at fortsætte med at søge midler hos jer og lave arrangementer for patienterne.
En af patienterne udtalte efter at have lavet en krukke: “Det er rart at have noget at foretage sig, når man er indlagt, ellers kan dagene godt blive lange. Derudover er det skønt at kreere noget, som disse krukker, så man kan se, at der kommer et produkt ud af det, som man kan tage med hjem som minde efter indlæggelse, hvis man har lyst til det.”