En længe ventet tur til Zoologisk Have

af nov, 2020

Håb i psykiatrien Nimbus zoo
Håb i psykiatrien Nimbus zoo
Håb i psykiatrien Nimbus zoo
Håb i psykiatrien Nimbus zoo
Håb i psykiatrien Nimbus zoo
Håb i psykiatrien Nimbus zoo

Psykiatrisk ambulatorie Frederiksberg og Vanløse – også kaldet NimbusParken

Kære Håb i Psykiatrien. 

Psykiatrisk Ambulatorium Frederiksberg-Vanløse (Nimbusparken) vil endnu engang sige tusind tak for årskortet til København Zoo! Vi har fået det taget i brug for første gang og ser frem til mange gode udflugter sammen med patienter i det kommende år.

Vores mandags-gågruppe var afsted til Zoo i slutningen af oktober, hvor vi fik fornøjelsen af både at besøge det arktiske nord, den varme savanne mod syd og den lumre og fugtige regnskov. Vi startede ud med at hilse på de lyserøde flamingoer, og lige derefter fik vi et fantastisk og storslået møde med løvefamilien. Hanløven lå majestætisk og hvilede på sin store lune sten med sine hunner og unger omkring sig – vi nåede også lige at opleve en parring(!). Vi vandrede derefter videre blandt parkens mange flotte og storslåede dyr. Der blev både nydt hver især i stilhed og grinet højt sammen og delt en fantastisk oplevelse sammen. Vi lærte en masse af de små skilte rundt omkring i parken, men vi lærte også en masse af hinanden – nogle havde masser af særlig viden om dyr og natur, som de kunne dele med os andre. Det blev en dejlig dag med mandags-gågruppen, hvor vi både fik en særlig oplevelse med masser af spændende dyr, vi fik gået en masse skridt, vi fik gode snakke på tværs, lærerige øjeblikke og alt i alt var sammen om et fedt fælles tredje – en oplevelse som vi alle vil huske i lang tid fremover. Heldigvis kan vi med et årskort få mange flere oplevelser sammen i Zoo, og det er vi utrolig taknemmelige for.

At par af patienterne har siden udflugten udtalt:

“Jeg fik en god oplevelse.”

“Jeg var sammen med andre mennesker.”

“Jeg fik socialt samvær.”

“Det mest fantastiske var at opleve løverne.”  

“Jeg synes, vi havde en rigtig hyggelig dag sammen.”

 

Endnu engang et stort tak fra Nimbusparken.