Kreativ fredagsgruppe

af okt, 2020

Håb i psykiatrien male kreativgruppe OPUS Frederiksberg

OPUS Frederiksberg

Tusind tak for at bevilge penge til vores projekt, som vi er så glade for at have fået op at stå, og som deltagerne er meget tilfredse med og glade for!

Derudover følgende citater:

V: ”Til at starte med var jeg nervøs for, om jeg kunne overskue det. Men folk er meget søde, og det er nemt at tale sammen, når man har noget i hænderne”

V: ”Jeg er glad for gruppen og for de samtaler vi har. Folk forstår en. Det er en god måde at være social på. Det er dejligt uforpligtende. Det er godt for min hjerne at fokusere på det kreative. Det give mig ro til at deltage i gruppen”

S: ”Den største forskel fra andre kreativgruppe, er at vi alle har en diagnose. Der er en fælles forståelse, accept for at man kan have en dårlig dag, at man er ikke så udadvendt i dag. Dejligt terapeutisk, jeg kan slappe af ved at være åben om min diagnose. Det give mig en ro, som jeg kan tage med mig, når jeg går hjem”.

A: ” Hyggeligt, motivation til at komme ud af sengen, det at skabe noget er rart”