Noget til alle sanser

af okt, 2020

HÅb i Psykiatrien solgrun Sindets Dag C231
HÅb i Psykiatrien solgrun Sindets Dag C231
HÅb i Psykiatrien solgrun Sindets Dag C231
HÅb i Psykiatrien solgrun Sindets Dag C231

Åbent afsnit C231 Frederiksberg, Psykiatrisk Center København 

En indlagt patient har givet os dette fine skriv fra nogle særlige timer på afsnittet.
“Vi patienter havde nogle dage i forvejen fået at vide, at der ville komme en koncert med Solgrun sponsoreret af organisationen Håb i Psykiatrien. Forventningens glæde var stor, og den blev ikke skuffet. Rikke Ladegaard kom sammen med sin mand Ronnie Nissen og spillede for os. Rikkke Ladegaard var en sing-a-song-writer, der blev accompagneret af sin mand på guitar.

Rikke Ladegaard havde gennemlevet meget, som hun fortalte og sang om. Hun havde både talent og stemme og meget at berette om. Koncerten foregik i hospitalets have, og vi sad på stole og stod rundt i haven til en koncert af ca. 40 minutters varighed.
To af patienterne i afdelingen havde pyntet op inde i dagligstuen, hvor det lange bord var pyntet med løv, katanjedyr og forskelligt. Fra personalets side blev der bagt vafler, som blev serveret med varm chokolade og flødeskum. Der var syltetøj og flormelis til de bagte vafler. De blev sat til livs i fællesskab, og der blev bagt rigeligt med vafler og ingen gik sultne fra det af patienterne dækkede bord.
Dernæst spillede afdelingens ergoterapeut, M, Besserwisser med dem, der havde lyst. Vi var 4 to-personers hold, og vi havde en drabelig dyst, der først blev afgjort ved et ekstaspørgsmål, hvor en medpatient og jeg trak det længste strå mod to andre medpatienter.
Alt i alt var det en vældig god oplevelse, der begyndte kl. 13 og var slut kl. 17. Tak til Håb i Psykiatrien, der sponsorerede festen.
Således oplevede JS Andersen, patient på C231 Frederiksberg Hospital, Sindets Dag”