Have- og brætspil er en god icebreaker

af sep, 2020

Håb i Psykiatrien brætspil havespil psykiatrisk center Glostrup
Håb i Psykiatrien brætspil havespil psykiatrisk center Glostrup
Håb i Psykiatrien brætspil havespil psykiatrisk center Glostrup
Håb i Psykiatrien brætspil havespil psykiatrisk center Glostrup

Psykiatrisk Center Glostrup – afdeling 804

Vi er alle rigtig glade for de have-og brætspil vi har fået doneret. I forbindelse med vores fest for en lille håndfuld tidligere patienter og nuværende patienter, blev der både spillet og kigget på stangtennis. Det er skønt at have spil i haven, som f.eks. frisbee golf, som man kan gå til og fra. Det er også en god icebreaker i kontakten med patienterne.  

Derudover har vi haft mange brætspilsaftener og spilgruppe om dagen. Det er et hit med vores Bezzerwizzer som samler mange patienter, som har svært ved det sociale. Der er meget mere ”liv” i stuen som ikke kun omhandler film og serier. Vi brugte også en aften på at løse gåder sammen, via. Et exitgame, hvor man skal klippe, folde og tænke løsninger. Et hit hvis der skal øves koncentration, samarbejde og social interaktion.