Samvær om havespil i det gode vejr

af aug, 2020

Håb i Psykiatrien havespil Glostrup
Håb i Psykiatrien havespil Glostrup
Håb i Psykiatrien havespil Glostrup
Håb i Psykiatrien havespil Glostrup
Håb i Psykiatrien havespil Glostrup
Håb i Psykiatrien havespil Glostrup

”Kære Håb i Psykiatrien

Mange tak for pengene til havespil og opdatering af andre aktiviteter, såsom bordtennisbat og akrylmaling, på akut intensiv afd. 68 og 72 på Psykiatrisk Center Glostrup.

Patienterne har været meget glade for muligheden for at spille de nye havespil, og det har personalet faktisk også. Flere patienter har udtalt, at det har givet dem en følelse af ikke at være indlagt for en stund, hvor de bare har kunne nyde det gode vejr og samværet med både medpatienter og personale.

Det har været nemt at finde patienter, der havde lyst til at være med til fx at spille ringspil eller have-bowling. Ofte oplevede vi at have gang i flere spil i haven på én gang, og at patienterne interagerede med hinanden på en anden måde og kunne være med i længere tid end normalt. Det har virkelig været en succes hen over sommeren.

Udsagn fra en patient: ”Jeg synes, det er rart, at der er blevet indkøbt havespil, hvor det ikke nødvendigvis har med bold at gøre (såsom fodbold og basketball), da jeg ikke er særlig god til dette. Det er rart, at der nu er mulighed for også at lave noget, hvor man nemmere kan være flere med, og hvor mænd og kvinder er mere lige.”

Pga. det gode vejr har vi endnu til gode at hygge med de nye puslespil samt malingen, da patienterne virkelig har været glade for de havespil, basket- og fodbolde og derfor efterspurgt dette. Men vi glæder os til, at der er endnu flere nye og spændende aktiviteter, vi kan tage i brug, når efteråret kommer.

Hilsen personalet fra afd. 68 og 72”